Individuele training

Ik geloof dat spelers beter kunnen worden als ze 1 op 1 werken aan hun verbeterpunten.  Die punten, komend uit je ontwikkelplan van de club, zijn het uitgangspunt van onze samenwerking.

Bijvoorbeeld je lenigheid, je ‘reach’ (keepers), je mentale weerbaarheid, je felheid in de duels, je concentratievermogen of je handelingssnelheid in de kleine ruimte kunnen verbeterpunten zijn waar ik je bij kan ondersteunen.

Ik werk vanuit de gedachte dat een complete atleet, met een goed getraind lichaam en geest, betere zal presteren. Plaatje, praatje: enig inzicht in wat we dan zoal doen geeft dit filmpje:

Met Niels (FC Eindhoven) en Youri (PSV)

Samen doorlopen we een traject om zo te komen tot een verbetering van je vaardigheden. Ik werk graag en veel met de bal en gebruik ook methodes uit het Athletic Skills Model (klik op de link voor een toelichting) en fysieke training. Verder zet ik yoga en mentale coaching in waardoor je een completere voetballer wordt.

Door mijn achtergrond als voetballer én als lichaamsgericht therapeut, kenner van yoga en diverse vechtsporten geef ik de speler meer dan alleen voetbal ervaring mee.

Met Cecilia Santiago van het Mexicaans Nationaal elftal, ex keepster van PSV vrouwen

Ik heb ervaring met spelers van PSV, FC Den Bosch, NAC, Excelsior en FC Eindhoven. De voordelen van de begeleiding zijn onder andere toegenomen concentratie, minder blessures en toegenomen zelfinzicht. Je wordt sterker als speler en als mens.

Met Max van Kemenade (Brabantia) en Rai Vloet (ex PSV, NAC, nu Excelsior)

Werken aan jezelf, wat extra’s doen, zie ik als dé manier om de top te halen.

Het gebruiken van concentratie- en ademhalingsoefeningen om je prestatie op het veld te verbeteren, in samenwerking met de Voetballoopbaan Academy.