Individuele training

Ik geloof dat spelers beter kunnen worden als ze 1 op 1 werken aan hun verbeterpunten.  Die punten, komend uit je ontwikkelplan van de club, zijn het uitgangspunt van onze samenwerking.

Bijvoorbeeld je lenigheid, je ‘reach’ (keepers), je mentale weerbaarheid, je felheid in de duels, je concentratievermogen of je handelingssnelheid in de kleine ruimte kunnen verbeterpunten zijn waar ik je bij kan ondersteunen.

Ik werk vanuit de gedachte dat een complete atleet, met een goed getraind lichaam en geest, betere zal presteren. Plaatje, praatje: enig inzicht in wat we dan zoal doen geeft dit filmpje:

Samen doorlopen we een traject om zo te komen tot een verbetering van je vaardigheden. Ik werk graag en veel met de bal en gebruik ook methodes uit het Athletic Skills Model (klik op de link voor een toelichting) en fysieke training. Verder zet ik yoga en mentale coaching in waardoor je een completere voetballer wordt.

Door mijn achtergrond als voetballer én als lichaamsgericht therapeut, kenner van yoga en diverse vechtsporten geef ik de speler meer dan alleen voetbal ervaring mee.

Ik heb ervaring met spelers van PSV, FC Den Bosch, NAC en FC Eindhoven. De voordelen van de begeleiding zijn onder andere toegenomen concentratie, minder blessures en toegenomen zelfinzicht. Je wordt sterker als speler en als mens.

Werken aan jezelf zie ik als dé manier om de top te halen.

Met Justin Manders en Djordy Lefevere van de FC Eindhoven jeugdopleiding
Met Max van Kemenade (Brabantia) en Rai Vloet (ex PSV, NAC, nu Excelsior)